logootv
foto001 foto002 foto003 foto004 fotoheaderend
alswe
bt_diensten diensten bt_overotv diensten bt_contact bt_vacatures bt_links bt_publicaties bt_activiteiten bt_nieuws
spacer  
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
bullet
 
tekstgroot
spacertekstgroottekstklein
spacer

OTV Thuisverpleging Groep Geert Joos verhuist !

Opendeurdag zaterdag 12 april 2008

 
 

OTV thuisverpleging groep Geert Joos krijgt een nieuw gelaat. Het kantoor te Sint- Amands is door de uitbreiding van de groep zelfstandig verpleegkundigen en de routes te klein geworden. Er werd uitgekeken naar een nieuw kantoor en werd gevonden in de Residentie Ter Dilft te Bornem. Het nieuwe secretariaat is heel centraal gelegen, ongeveer 50% van de patiënten woont in de onmiddellijke omgeving. Voor de bezoekers zijn er in de omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen.

Bij de zoektocht naar een nieuw kantoor wilden wij ook iets unieks aan onze patiënten aanbieden. In het nieuwe kantoor werd namelijk een verpleegkundig kabinet voorzien. In deze praktijkruimte waar de nodige steriliteit gegarandeerd wordt, kan iedereen terecht voor dringende verpleegkundige zorgen zoals onder meer inspuitingen en wondzorgen. Op deze manier willen wij aan de wensen voldoen van personen die thuis moeilijk bereikbaar zijn. (bv. wegens de werksituatie). Omdat u niet zou moeten wachten kan u best telefonisch een afspraak maken.

OTV biedt naast de thuisverpleging nog een brede waaier aan thuiszorgdiensten aan. U kan bij OTV terecht voor onder meer poetshulp, gezinshulp, dienstencheques, kinderopvang,… Indien nodig kan er een afspraak gemaakt worden in de vergaderzaal van het nieuwe kantoor te Bornem. Een deskundige medewerker van OTV zal u graag te woord staan.

Afspraken hiervoor kan u maken via het telefoonnummer 03/860.70.00.  

 

 

ADRES
Residentie Ter Dilft
Sint–Amandsesteenweg 54, 2880 Bornem
TELEFOON
052/34 55 66
nieuw nummer 03/828 23 13
KANTOORUREN (bureel)

Maandag tot vrijdag : 8u30 – 17u
Gesloten tussen 12u30 – 13u

Of na afspraak voor het verpleegkundig kabinet.
Zaterdag: na afspraak  (kabinet)
Zondag : na afspraak (kabinet)

 

 

spacer